Om församlingen

Harbo Missionförsamling är en kristen församling som vill vara en samlingsplats för troende i och kring Harbo. Vi vill att människor ska kunna komma till kyrkan för att möta Gud och varandra i gudstjänster och andra samlingar. Vi tror att när vi får uppleva Guds nåd så medför det en grundläggande omvandling av vårt innersta, och hela livet får ny mening och innehåll.

Harbo Missionshus byggdes 1875 och församlingen bildades 1878. Det innebär att församlingen fyller 145 år 2023. Det är glädjande att församlingen fått vara till välsignelse för många generationer av Harbobor, och vi hoppas att det även i fortsättningen ska vara en central samlingspunkt i Harbo.

Pastor för församlingen är Anna Binning Sundberg och ordförandeskapet för styrelsen är delat mellan Jonas Gustafsson och Katharina Gustafsson. Om du vill veta mer om församlingen och komma i kontakt med oss finns det uppgifter på kontaktsidan.

Är du intresserad av att se vad som händer framöver kan du titta på vår kalender för den närmsta tiden. Du är varmt välkommen att besöka våra gudstjänster!

Kyrkan ligger på adressen Ekvägen 7. För att hitta hit kan du titta på kartan nedan: